Bakgrund & Vision

Kungsängen, Stockholm

070 424 94 58

kristin@kjgf.se

BAKGRUND & VISION

Det stora i det lokala.

TÄNK GLOBALT - ARBETA LOKALT


 

Min breda kompetens inom grafisk produktion och långa erfarenhet är unik i mitt geografiska område.  Möjligheten i att kunna arbeta lokalt, vara flexibel, och att samarbeta med lokala företag tycker jag är oerhört givande.


 

Min dröm om eget företag började gro under min högskoleutbildning i Grafisk Teknologi och Design år 2006-2009. Karriären därefter rullade på: först som DTP på IKEA i Älmhult, Text-Layout-Editor för Oriflame, produktionsledare för olika större svenska företag på Printpool och sedan vidare en längre tid som grafisk formgivare på OK Förlaget. 

 

När det inför 2018 öppnades upp en möjlighet för mig att starta eget och bli frilansande grafisk formgivare såg jag min chans att bygga upp ett företag utifrån mina egna förutsättningar och införliva drömmen om ett mer lokalt arbetsliv. Jag har min bas i Kungsängen (Upplands-Bro) men ser hela E18-regionen som mitt område. Jag älskar att den ena dagen skiljer sig från den andra och njuter av att samarbeta med många kunder som har egna visioner. I mötet oss emellan är allting möjligt!

MINA STYRKOR


 

Med stor ödmjukhet vill jag förvalta och utveckla det grafiska hos företag i min geografiska närhet. Jag tror på att ha en god dialog och ärlighet som grund för att nå framgång i mina samarbeten.

Det grafiska tänket


Min geografiska placering


Min långa erfarenhet


EN SMÅSKALIG

AKTÖR SOM SKAPAR

STORSLAGEN FORM.

Dina behov


 

Dina drömmar och dina behov står i fokus. Vi ser tillsammans på vad som kan utvecklas, vad som saknas och vad som redan är bra. Du och ditt företag är unikt - vi ska förvalta och finslipa det unika så att fler kunder hittar och investerar i dig.

Mitt mål


 

Du som kund är unik och jag jobbar hårt för att lyfta ditt företag till nya framgångar. Du ska sticka ut och synas på marknaden där du agerar - mitt mål är att du ska vara stolt över ditt företags kommunikation utåt.

VI KAN SAMARBETA

 

Jag ser fram emot nya spännande projekt och nya kontakter som vill ta sitt företag till nästa nivå i samarbete med mig.

Hör gärna av dig så kan vi mötas upp och förverkliga drömmar!

Copyright © All Rights Reserved