Erfarenhet

Kungsängen, Stockholm

070 424 94 58

kristin@kjgf.se

ERFARENHET

Utbildning / Tidigare arbeten / Uppdrag

TIDIGARE UPPDRAG

 

Med uppåt 10års erfarenhet som grafisk formgivare och en fingertoppskänsla  att förvalta varumärkens grafiska identitet kan jag producera det ditt företag behöver. Med alla de rätta kontakterna och verktygen som krävs är slutresultatet inte särskilt långt borta. Jag är utbildad i Grafisk Teknologi & Design och min specialitet har blivit tidningar och kataloger - men jag gör förståss även flyers och visitkort.

VI KAN SAMARBETA

 

Jag ser fram emot nya spännande projekt och nya kontakter som vill ta sitt företag till nästa nivå. Hör gärna av dig så kan vi mötas upp och förverkliga drömmar!

VAD JAG GÖR


 

Jag formger för att ditt företag ska kunna kommunicera effektivt i alla medier. Är du kanske nystartad och behöver en grafisk profil? Behöver du skapa en produktkatalog? Kanke en medlemstidning, en flyer till ett evenemang eller en annons för lokaltidningen?


 

Hos mig är inga projekt för stora eller för små - med god planering och kommunikation kan vi tillsammans nå framgång.


Digital design


 

Jag hjälper dig att finnas överallt, i det snabbaste mediet är det oerhört viktigt att all ens kommunikation har en tydlig avsändare med hjälp av ett enhetligt formspråk.

Trycksaker


 

Det tryckta mediet är min specialitet och något jag verkligen brinner för. En tryckt produkt ger en äkthet och en existens som går de andra kanalerna förbi.

Det skrivna ordet


 

Kanske behöver du hjälp med det skrivna ordet, korrekturläsning eller skapade av innehåll från grunden - tillsammans kan vi nå ut med ert budskap på ett träffsäkert sätt.

Copyright © All Rights Reserved